Kladionica za Evroviziju 2021: Ko su Glavni Favoriti?

Pregled Zemalja I Izvođača Koji Će Se Takmičiti na Evroviziji 2021

Evrovizija 2021 će se održati u Roterdamu, u Holandiji, nakon što je prošlogodišnje takmičenje otkazano zbog pandemije COVID-19. 39 zemalja će se takmičiti, uključujući i zemlje koje su otkazale prošle godine. Među povratnicima su Češka, Moldavija i Rumunija. Srbija će poslati Ninu Radojičić, dok će Evroviziju predstavljati i Ana Soklič iz Slovenije. Mnoge zemlje tek treba da objave svoje izvođače.

 

Takmičenje će se održati u periodu od 18. do 22. maja, a pobedniku će pripasti pravo da domaćin bude sledeće godine. Holandija je pobedila 2019. godine, pa bi ove godine svidelo domaćinstvo Letoniji, koja je pet puta učestvovala u finalu, ali bez pobede. Drugi favoriti uključuju Švedsku, Rusiju, Italiju i Francusku, a sve ovo možete pronaći i na kladionica 365, gde možete uplatiti opklade na svoje favorite i imati priliku da zaradite novac.

 

Detaljan Pregled Favorita za Osvajanje Prve Nagrade na Takmičenju

Među favoritima za Evroviziju 2021. godine su Italija, Francuska, Švedska i Rusija, koje su tradicionalno jake zemlje u smislu muzike i kulture. Međutim, postoje i neočekivani favoriti koji su se izdvojili u poslednjim kladioničarskim prognozama. Među njima je Litva, koja nije imala veliki uspeh u prethodnim godinama, ali ima vrlo jaku pesmu i izvođača.

 

Makedonija takođe ima vrlo jaku pesmu, a njen izvođač Vasil Garvanliev ima moćan glas. Irska, koja je bila jednom od najuspešnijih zemalja u istoriji takmičenja, takođe se vraća u igru sa vrlo modernom pesmom. Belgija takođe ima neočekivano jaku pesmu koju izvodi mlada umetnica Hooverphonic, što bi joj moglo doneti veliku podršku publike. Sve ovo i još mnogo toga možete pronaći i na kladionica 365, gde možete uplatiti opklade na svoje favorite i imati priliku da zaradite novac.

Analiza Pesama Koje Će Izvoditi Favoriti

Italija je ove godine predstavila vrlo jaku pesmu pod nazivom “Zitti E Buoni”, koju izvodi rok bend Måneskin. Pesma je vrlo energična, a izvođači su pokazali veliku harizmu na sceni. Francuska takođe ima modernu pesmu “Voilà” koju izvodi Barbara Pravi, koja se ističe svojim jedinstvenim i emotivnim glasom. Švedska je jedna od najuspešnijih zemalja u istoriji takmičenja i ove godine ima vrlo jaku pesmu “Voices” koju izvodi Tusse. Na drugoj strani, Rusija ima nežniju pesmu “Russian Woman” koju izvodi Manizha, u kojoj se obrađuje tema ženskih prava.

 

Međutim, kao što smo već spomenuli, postoji više neočekivanih favorita ove godine. Makedonija ima vrlo modernu i moćnu pesmu “Here I Stand” koju izvodi Vasil Garvanliev. Hooverphonic iz Belgije predstavlja se modernim numera “The Wrong Place”, koja se iskače iz tradicionalnih balada. Litva ima vrlo simpatičnu i zaraznu pesmu “Discoteque” koju izvodi The Roop, što bi je moglo plasirati među najuspešnije na takmičenju. Ako želite da se kladite na svoje favorite, posetite soccer sportske kladionice, gde ćete pronaći najbolje kvote i savete za opklade na Evroviziju 2021.

Šta Publiku I Žiri Najviše Cene na Evroviziji?

Publika i žiri na Evroviziji cene različite elemente u izvođenjima. Publika uglavnom voli energičnije pesme, sa modernim zvukom i ritmom. Izvođači sa harizmom i dobrim scenskim nastupom, mogu takođe skupiti veliku podršku publike. S druge strane, žiri se uglavnom fokusira na kvalitet vokala, interpretacije pesme i originalnosti. Žiri takođe voli kada pesme imaju neku vrstu poruke ili kada se obrađuju društveno relevantne teme.

 

Jedan od najvažnijih elemenata koji se cene kako od strane publike tako i žirija je autentičnost. Izvođači sa originalnijim zvukom ili pristupom takmičenju, skupljaju veću podršku i pozitivne ocene. Međutim, važno je napomenuti da se ukus publike i žirija veoma razlikuje i da ne postoji univerzalna formula za uspeh na Evroviziji. Ako planirate da se kladite na izvođače, posetite soccer sportske kladionice, gde ćete naći najbolje kvote i informacije o aktuelnim favoritima.

Ko su Potencijalni Iznenađujući Pobednici I Autsajderi na Ovogodišnjoj Takmičenju?

Pored glavnih favorita za pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji, postoje i takmičari za koje ne biste očekivali da će proći daleko u takmičenju, ali mogu vas iznenaditi vrhunskim nastupom. Jedan od takvih kandidata je Gruzija i njihova predstavnica Tornike Kipiani. Njegova pesma “You” ima vrlo interesantan spoj rocka i balade, koji bi mogao da privuče pažnju publike.

 

Island je takođe jedan od autsajdera na ovogodišnjoj Evroviziji, ali njihov predstavnik Dađi Freyr isporučuje zaraznu elektronsku muziku koja može lako da se zapamti. Uz to, njihov nastup je odlično produciran i ima puno scenskih efekata, što može impresionirati publiku i žiri.

Moje Lično Mišljenje O Predviđanjima Pobednika I Moje Preporuke za Klađenje

Takmičenje na Evroviziji uvek je veoma iznenađujuće i može se desiti da neko potpuno neočekivano osvoji prvo mesto. Svake godine, postoje desetine kandidata sa veoma jakim pesmama koje bi mogle da osvoje publiku, pa kladioničari imaju težak zadatak da predvide pobednika. Kladionice tradicionalno imaju svoje favorite, ali to ne znači da ne bi trebalo da razmotrite neke od autsajdera kada se kladite na Evroviziju.

 

Moje preporuke za klađenje su da pratite ne samo popularne glasine o favoritima za pobedu, već da obratite pažnju i na manje poznate kandidate. Pored toga, pretražite različite kladionice i uporedite njihove kvote kako biste pronašli najbolju vrednost za svoj novac. Takođe, budite spremni na iznenađenja – u prošlosti su bilo koji kandidati koji su osvojili prvo mesto, premda su bili potpuno zanemareni od strane kladioničara. Za više informacija o favoritima za Evroviziju 2022, posetite evrovizija 2022 kladionica.


Charlotte Lee is a novelist from Houston, TX. Her books explore themes of culture, identity, and the immigrant experience.

3 comments

Comments are closed.