Kako Povećati Šanse za Dobitak Klađenjem na Live Događaje.

Evo Šest Tačaka Koje Će Vam Pomoći da Povećate Svoje Šanse za Dobitak Klađenjem na Live Događaje:

Jedan od prvih koraka koji bi trebalo da preduzmete pre nego što se odlučite da uplatite novac na utakmicu je da se raspitate o timu ili igraču na koji želite da kladite. Mnogi ljudi se kladite na utakmice bez da zaista ispitaju situaciju u kojoj se tim ili igrač nalazi. Ovo može biti vrlo rizično, jer tim koji je imao lošu seriju može teško dobiti utakmicu protiv ekipe koja je u formi. Zato je važno da se upoznate sa formom tima ili igrača na koji kladite. Možete pogledati njihove prethodne utakmice, njihovu igru, kao i ostale činioce koji mogu uticati na njihovu igru.

Takođe, ne treba zanemariti ni faktor umora. Neke ekipe igraju vrlo često i potrebno je da se igrači odmore pre nego što daju sve od sebe. Isto tako, povrede igrača mogu znatno uticati na kvalitet igre, i zato je važno da se raspitate da li postoji neki igrač na koga bi trebalo da obratite posebnu pažnju. Sve ove informacije mogu vam pomoći da izaberete pravi dobitak kad kladite na live događaje. Ako želite da saznate više, kiknite na našu stranicu o klađenju na muzičke nagrade.

 

Raspitajte Se O Timu Ili Igraču na Kojeg Ćete Kladiti

Druga tačka koja vam može pomoći da povećate svoje šanse za dobitak kladeći se na live događaje je praćenje vesti vezanih za tim ili igrača. Ništa ne može biti korisnije od pravovremenih informacija. Na primer, ukoliko imate pristup nekim ekskluzivnim informacijama o igraču koji će propustiti narednu utakmicu, ali to još uvek nije poznato javnosti, možete se kladiti protiv tima u kojem taj igrač igra pre nego što kvota padne. Isto tako, ukoliko pratite uzroke formiranja kvota, da li su te kvote formirane na osnovu formirane svesti ili na osnovj nekih drugih faktora, možda ćete moći koristiti ove informacije da iskoristite priliku i ostvarite veći dobitak. Ako ste zainteresovani za klađenje na live događaje, pogledajte Limes Plus.

 

Pratite Uživo (live Stream) Tok Igre Ili Meča

Jedan od najvećih trendova u industriji kladionica su klađenje na live događaje. To je vrlo privlačno zbog činjenice da vam pruža priliku da pratite utakmicu ili igru dok se odvija i da se kladite u realnom vremenu. Jedna od glavnih prednosti klađenja na live događaje je da možete lakše prepoznati šanse za pobedu. Ukoliko pažljivo pratite igru, možete se kladiti na trenutne događaje koji utiču na igru, poput povrede igrača, žutih kartona, faulova i drugih.

Prilikom klađenja na live događaje, posebno na fudbal, trebalo bi da obratite pažnju na nekoliko ključnih statističkih faktora, kao što su pasovi, šutevi i posed lopte. Ovi faktori vam mogu pomoći da bolje predvidite ishod utakmice i da postavite dobitne opklade. Ukoliko želite da se upoznate sa još više saveta i trikova o klađenju na live događaje, posetite našu stranicu o klađenju na sportske događaje.

 

Nemojte Se Kladiti Samo na Pobednika, Već I na Specifične Oklade

Ako se kladite samo na pobednika utakmice, to vas može koštati novca. Zato, umesto toga, razmislite o različitim vrstama oklada koje biste mogli da postavite. Na primer, možete se kladiti na to koji će igrač postići gol, ko će dobiti žuti karton ili ko će prvi postići gol. Ove vrste oklada mogu da vam obezbede fantastičan dobitak i da vam pruže nešto drugačije iskustvo u kladionici.

Međutim, ukoliko se odlučite za ovu vrstu oklada, najbolje bi bilo da se nekako fokusirate na tim, igrača i utakmicu koju ćete kladiti. Mnogi kladioničari gube novac jer se kladili na igrača koji nije u formi ili na tim koji se ne pokazuje dobro u poslednjih nekoliko utakmica. Zato je važno da se raspitate o situaciji u kojoj se tim i igrač nalaze, kao i da imate pristup najnovijim informacijama. Za više korisnih saveta o klađenju, proverite našu stranicu o klađenju na sportske događaje.

Evo Šest Tačaka Koje Će Vam Pomoći da Povećate Svoje Šanse za Dobitak Klađenjem na Live Događaje:

Kako bi povećali svoje šanse za dobitak kladeći se na live događaje, potrebno je biti strpljiv i sačekati pravi trenutak za klade. Ponekad se igrači previše uzbuđuju zbog određene utakmice i ne mogu da dočekaju da se klade na nju. Međutim, ovo obično nije najbolja strategija. Pravi igrači znaju da sačekaju pravo vreme za klade. To znači da treba da se prati tržište i kvote jer se one često menjaju u zavisnosti od situacije na terenu i drugih faktora.

Imajte na umu da su kvote često najpouzdaniji pokazatelj očekivanja određene utakmice. Ako su kvote visoke na pobedu jedne ekipe, to može da znači nedostatak kvaliteta u igri protivničke ekipe. Sa druge strane, visoke kvote na nerešen rezultat mogu ukazivati na to da su obe ekipe podjednako dobre i da je utakmica teško predvidljiva. Ako želite da se kladi na virtualne igre, pročitajte vodič o klađenju na virtualne igre.

 

Postavite Realna Očekivanja I Odredite Budžet za Klađenje

Jedna od najbitnijih stvari kada se kladiš je da moraš da imaš realna očekivanja. Nikada ne bi trebalo da se kladite na nešto što je nemoguće ili gotovo nemoguće – iako se protivnička ekipa čini većom favoritom, u sportu se uvek može dogoditi bilo šta. Zbog toga je jako bitno da se ne prepustite emocijama i da ne uplatite preterano visoke sume novca. Određivanje budžeta koji možete da izgubite bez velikih posledica je ključno ako želite da se kladite na live događaje.

Jednom kada odredite budžet, morate ga se držati. Nemojte oklevati da uvećate budžet ako gubite, to ima tendenciju da se vremenom pogoršava situacija. Uvek se držite vašeg budžeta i vaše šanse da pobedite će i dalje biti tu. Ako imate problema sa određivanjem budžeta ili sa igrama na live događajima, pročitajte vodič o live klađenju koji smo kreirali za vas na našoj stranici.


Ava Jones is a freelance writer from Portland, OR. She is passionate about writing about health, wellness, and personal growth.