Eurovision 2021: Top 5 Favorita Prema Kladionicama.

Uvod u Eurosong 2021 I Važnost Kladioničarskih Prognoza

Eurosong, ili Eurovision Song Contest, najveće je svjetsko glazbeno nadmetanje koje svake godine okuplja brojne umjetnike iz Europe i ostalih dijelova svijeta. Ovogodišnje izdanje održava se u Rotterdamu u Nizozemskoj, nakon što je prošlogodišnje otkazano zbog pandemije koronavirusa. Kako se nadmetanje bliži, predviđanja pobjednika postaju sve učestalija, a kladionice su mjesta gdje se mogu pronaći najbolje kvote.

 

Prognoze i kladioničarske kvote mogu biti vrlo značajne za obožavatelje Eurosonga koji se klade na svoje favorite, ali i za umjetnike koji nastupaju jer daju do znanja tko su glavni favoriti na natjecanju.

 

Ukoliko ste zainteresirani za klađenje na Eurosong, kladionice nude brojne bonuse i mogućnosti za klađenje, uključujući bonus bez depozita kladionica. Međutim, budite oprezni jer se prognoze i favorite mogu često mijenjati, što znači da se kvote također mogu promijeniti.

Top 5 Favorita sa Najboljim Kvotama

Iako će se na Eurosongu natjecati 39 zemalja ove godine, neke se ističu kao najveći favoriti za pobjedu prema kladionicama. Među top 5 favorita sa najboljim kvotama trenutno su Italija, Francuska, Malta, Švicarska i Bugarska.

 

Italija se smatra glavnim favoritom za pobjedu s pjesmom “Zitti E Buoni” nastupajući kao druga zemlja u finalu, dok su Francuzi sa svojom pjesmom “Voilà” na drugom mjestu. Malta, koja nastupa sa pjesmom “Je Me Casse”, je na trećem mjestu, a Švicarska sa pjesmom “Tout l’Univers” na četvrtom mjestu. Bugarski predstavnik, pjevač Victoria sa pjesmom “Growing Up is Getting Old”, trenutačno se nalazi na petom mjestu.

 

Svakako treba imati na umu da se kvote i favoriti mogu mijenjati i da je sve otvoreno do posljednjeg trenutka, što dodaje zanimljivost i napetost ovom događaju.

Analiza Najuspješnijih Zemalja u Prošlosti na Eurosongu

Kad je riječ o Eurosongu, neke zemlje se ističu kao najuspješnije u povijesti ovog glazbenog natjecanja. Najviše pobjeda ima Irska, koja je slavila čak sedam puta, od kojih su tri uzastopne pobjede bile u razdoblju od 1992. do 1994. godine. Slijede je Švedska sa šest pobjeda, a zatim Francuska, Luksemburg, Ujedinjeno Kraljevstvo i Nizozemska, koje su svaka osvojile pet naslova pobjednika.

 

Osim zemalja koje su najviše puta pobijedile, postoji i nekoliko zemalja koje su osvojile samo jednu pobjedu, ali su ostavile velik utjecaj na Eurosong. Tako je na primjer Srbija pobijedila na Eurosongu 2007. godine, dok je Portugal konačno došao do pobjede na Eurosongu 2017. godine nakon 53 godine nastupa na ovom natjecanju bez osvojene pobjede. Što se tiče najuspješnijih umjetnika na Eurosongu, najviše puta pobijedila je švedska pop zvijezda ABBA, koja se uspjela proslaviti širom svijeta nakon pobjede na Eurosongu 1974. godine s pjesmom “Waterloo”.

 

Ako tražite najbolju kladionicu za Eurosong, jedna od najpopularnijih kladionica za klađenje na Eurosong je brazil kladionica. Ova kladionica nudi bogatu ponudu kladioničarskih proizvoda i mogućnost klađenja na brojne sportove i događaje. Osim toga, brazil kladionica nudi i niz opcija za klađenje na Eurosong, kao i brojne privlačne bonuse i promocije.

Diskusija O Ostalim Potencijalnim Kandidatima za Pobjedu

Iako su Italija, Francuska, Malta, Švicarska i Bugarska trenutno glavni favoriti za pobjedu prema kladionicama, postoji nekoliko drugih zemalja koje također imaju jaku pjesmu i veliku šansu za uspjeh na natjecanju. Jedna od njih je Island, čiji se predstavnik Daði Freyr vratio na Eurosong 2021. godine sa svojim bendom Gagnamagnið nakon što je zbog pandemije koronavirusa prošlogodišnji Eurosong bio otkazan. Njihova pjesma “10 Years” postigla je veliki uspjeh u društvenim mrežama i među obožavateljima, te bi mogla biti jedna od najvećih konkurenata glavnim favoritima.

 

Druga zemlja koja se ističe kao potencijalni kandidat za pobjedu je Ukrajina, koja nastupa sa pjesmom “Shum”. Ukrajina je već osvojila dva puta Eurosong, posljednji put 2016. godine, a i ove godine imaju snažnu konkurenciju.

 

Budući da kladioničarske kvote i prognoze mogu biti vrlo promjenjive, ne treba se ograničavati samo na najveće favorite. Eurosong uvijek donosi iznenađenja i neočekivane pobjednike, pa valja pratiti i ostale natjecatelje te na vrijeme prepoznati potencijalne trenutke za ulaganje.

Prognoza za Krajnje Poredak Pjesama na Eurosongu 2021

Iako su kladioničarske prognoze važne, one ne jamče konačni poredak pjesama na Eurosongu 2021. Konačan poredak odlučuju glasovi publike i ocjene žirija iz svake zemlje. Ipak, predvidjeti krajnji poredak može biti uzbudljivo, a ove godine predviđa se da će Italija osvojiti prvo mjesto, dok bi se drugo i treće mjesto mogla osvojiti Francuska i Malta.

 

Što se tiče ostalih poredaka, prognozira se da će Rusija zauzeti četvrto mjesto, dok će Švicarska osvojiti peto mjesto. Bugarska i Ukrajina također se prognoziraju da će biti visoko na ljestvici, zauzimajući šesto i sedmo mjesto. Ostale zemlje koje se navode kao mogući finalisti su Švedska, Cipar, Grčka i Norveška.

Zaključak i Osvrt na Budućnost Eurosonga

Unatoč tome što Eurosong 2021 još nije ni počeo, već se govori o budućnosti ovog natjecanja. U ovom smjeru mijenjaju se pravila i format natjecanja. Suvlasnik kompanije “Burazzers” u Srbiji nedavno je najavio da će se u Srbiji otvoriti Burazzers kladionica. Zanimljivo je istaknuti da bi ova kladionica trebala biti novo lice kladioničarske scene. Stručnjaci predviđaju brojne promjene na kladioničarskoj sceni, ali se ipak za sada čeka kako će golemi izazovi biti riješeni.

 

U budućnosti se očekuju i brojne promjene u pravilima Eurosonga, a slušajući preporuke svih uživatelja ovo glazbenog nadmetanja, mnogi su izrazil svoje nezadovoljstvo. Ove godine se npr. po prvi put većina zemalja kvalifikuje prema broju pregleda na društvenim mrežama. Mnogi smatraju da to nije najbolji način odlučivanja o finalistima. Međutim, promjene često dovode i do novog i uzbudljivog iskustva, tako da se s nestrpljenjem očekuje kako će se Eurosong razvijati i koje će se promjene dogoditi.

 

Ukoliko vas zanimaju kladionice, posebno one koje su u trendu, kao što je Burazzers kladionica, na ovom linku možete saznati više detalja o otvaranju ove kladionice u Srbiji kao i službenim podacima o kladionicama.


Benjamin Thompson is a journalist from New York City, NY. He is passionate about writing about politics and social justice issues.